Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet kendini karantinaya aldı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Oğlumuzun sınıfında çok sayıda korona vakası nedeniyle dün oğlumuz bugün de eşimle ben test verdik. Ve birkaç gün kendimizi karantinaya aldık” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ailecek kendilerini karantinaya aldıklarını duyurdu. Hürriyet, şunları söyledi: “Oğlumuzun sınıfında çok sayıda korona vakası nedeniyle dün oğlumuz bugün de eşimle ben test verdik. Ve birkaç gün kendimizi karantinaya aldık. Testlerimiz negatif çıkarsa karantina son bulacak.
Oğlumuzu ve evde birlikte yaşadığımız riskli yaş grubundaki anne babamızı düşündüğümüz için mecliste yoktum. Bundan bile siyaset üretmek için yine birileri tarafsız olması gereken kalemlerini taraflıca kullanmış.
Yazık diyorum.

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Keşke en azından ‘nasılsınız’ diye sorsaydınız. Keşke bu kentte belediyenin mülklerini, vakıflara babasının malı gibi dağıtanlara; ‘bu dağıtım törenlerinde vardınız ama mecliste neden yoktunuz’ diye sorabilme cesaretini de gösterebilseydiniz. Üstelik bu vakıfların himayesindeki onlarca çocuğun tecavüz davası hala hafızalarımızda taze iken kimsenin buna laf edemeyip biz çocuğumuzun ve ailemizin sağlığını öncelikledik diye ağız dolusu yazanlar sizleri Allah’a havale ediyorum.

Ülkede zamlar almış başını gidiyor, millet bu zamların altında ezildikçe eziliyor, ekonomi lastiği patlamış kamyon gibi tepe taklak ama birilerinin uğraştığı hala ve sadece İzmit Belediyesi ve Fatma Kaplan Hürriyet.”