Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet Murat Hürriyet’in oğlu Aras’ın sünnetinde kent protokolü bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile eşi Murat Hürriyet’in oğulları Aras’ın sünnet düğününe hem siyasiler hem de kent protokolü yoğun ilgi gösterdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Nazim Ozgun Erbulan 1İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşi Murat Hürriyet’in 12 yaşındaki oğulları Aras’ın sünnet düğünü bugün Başiskele’de bulunan Tryp By Wyndham Otel’de gerçekleştirildi.

ÇOK SAYIDA MİLLETVEKİLİ

Milletvekillerinin yoğun katılım gösterdiği düğüne TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Meclis Grup Başkanvekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir katıldı.

BELEDİYE BAŞKANLARI DA KATILDI

Düğüne, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Konya Tuzluca Belediye Başkanı Nurettin Akdoğan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt katılım gösterdi.

İL VE İLÇE BAŞKANLARI AKIN ETTİ

İl ve ilçe başkanları da düğüne yoğun ilgi gösterdi. Bu kapsamda CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, EMEP Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı.

SENDİKA VE DERNEKLERDEN YOĞUN KATILIM

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Barosu Başkanı Mehmet Gül, DTO Meclis Başkanı İbrahim Aracı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız, dernek ve STK temsilcileri ile sevenleri ve yakınları katılım gösterdi.

“HER ZAMAN BU KADAR GÜÇLÜ PROTOKOL OLMUYOR”

Murat Hürriyet ve Aras Hürriyet gelenlere teşekkür ederken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Düğünümüze katılım gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizim oğlan artık büyüdü. İki sene önce yapacaktık ama pandemi araya girince yapamadık. Tüm sevenlerimizle bir araya gelmek istedik. Katılımınızdan dolayı çok onur duydum. İlimizde Her zaman bu kadar güçlü protokol olmuyor” dedi

“İZMİT’İN, KOCAELİ’NİN GÖZBEBEĞİ”

Etkinlikte konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Kendi düğünümüzdeyiz” ifadelerini kullanırken, “CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ben komşumun etkinliğine geldim. Mecliste omuz omuza çalıştık. Meclisimizin göz bebeğiydi, şimdi de İzmit’in, Kocaeli’nin gözbebeği. İnşallah daha güzel günlerinde, inşallah evlendiği zaman düğününde hep birlikte oluruz” dedi.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Allah damatlığını göstersin inşallah” dedi.