Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet’ten seçim ofisi açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, seçim ofisleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “İl başkanı ve ilçe başkanları ile de görüşerek kampanya çerçevesinde bize nerede ihtiyaç varsa ve ne yapmamız gerekiyorsa talep edildiği taktirde yapmaya hazır olduğumuz da bizzat iletilmiştir. Durum böyle olmasına rağmen kasıtlı ve kişisel hırslarla, çalışmaları baltalama hevesi taşıyan bilinçli spekülasyonlar ve bu yönde gerçeği yansıtmayan haberler beyhude çabalardır” ifadelerini kullandı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Cumhurbaşkanlığı kampanyası için seçim ofislerinin tutulması, reklam alanlarının kullanılması, gönüllü ekiplerin ihtiyaçları için gerekli çalışmalar gibi tüm hazırlıklar, genel merkezin talimatı ve bilgisi doğrultusunda ve İl SKM Başkanı Sayın Nazım Gençtürk beye bilgi verilerek koordineli şekilde yürütülmektedir. Özellikle “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” çalışması Cumhurbaşkanı adayımız ve genel başkanımıza doğrudan bağlı olarak yürütülmektedir. Tüm belediye başkanlarının çalışmalara destek vermek üzere yapması gerekenler hakkındaki kararlar belediye başkanları toplantısında alınmıştır. Bu kararlar doğrultusunda hareket edilmektedir.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

İl başkanı ve ilçe başkanları ile de görüşerek kampanya çerçevesinde bize nerede ihtiyaç varsa ve ne yapmamız gerekiyorsa talep edildiği taktirde yapmaya hazır olduğumuz da bizzat iletilmiştir. Durum böyle olmasına rağmen kasıtlı ve kişisel hırslarla, çalışmaları baltalama hevesi taşıyan bilinçli spekülasyonlar ve bu yönde gerçeği yansıtmayan haberler beyhude çabalardır. “Sana Söz Yine Baharlar Gelecek” diyerek yola çıktık ve umudu büyütmek için İl/İlçe Başkanlıkları ve SKM yöneticileri, örgütümüzün emekçileri olan meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, koordinatörlerimiz ile var gücümüzle çalısıyoruz ve bu çalışmaları aynı koordinasyon içinde sürdürmeye devam edeceğiz. Yine baharlar gelsin diye; birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Çalışmalara destek vermek isteyen tüm gönüllüleri Cumhurbaşkanlığı seçim ofislerimize bekliyoruz.