Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fethiye Caddesi için oy vermeyi unutmayın!

İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Fethiye Caddesi’ni

İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Fethiye Caddesi’ni Yeniden Düzenleme Yarışması’nın sonuçları açıklandı. İzmit Belediyesinin resmi web sitesi olan www.izmit.bel.tr adresinden yapılan açıklamaya göre yarışma sonucunda üç eş değer ödül alan proje İzmitlilerin beğenisine sunulacak.

PROJELERİ İNCELEDİLER

Geçtiğimiz Mart ayında başlayan, Nisan ayında ödül töreni düzenlenmesi düşünülürken COVİD-19 Pandemisi nedeniyle ertelenen Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması geçtiğimiz hafta İzmit Belediyesi Planetaryumu’nda sonuçlandı. Gerçekleşen jüri toplantısı sonrası jüri üyelerini ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Arsal Arısal yarışmaya katılan projeleri inceledi ve jüri üyelerinden bilgi aldı.

HÜSEYİN EROL AÇIKLADI

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol söz konusu projelerin İzmitlilerin beğenisine sunulduğunu ve oy kullanma işleminin başladığını duyurdu. Fethiye Caddesi’nde İzmit Belediyesi’nin oy kullanım standı kurduğunu belirten Erol şu açıklamada bulundu: “İzmit Belediyemiz bir ilke daha imza atarak, kent içinde bulunan tarihi mekan ve çarşılarda yapmayı planladığı fiziki yenileme, düzenleme ve sosyal donatı çalışmalarını yerel esnafın ve yerel halkın beğenisine sunarak, ortak aklın ve ortak beğeninin uygulanmasına olanak sağlıyor. Bu amaçla, kentimizin tarihi mekanları arasında yer alan Fethiye Caddesi- İstiklal Caddesi ve ara bağlantı yolları arasında yapacağı yenileme çalışmaları için bir yarışma açmış ve bu yarışma geçtiğimiz hafta sonuçlanmıştı.

SIRA ESNAFTA VE VATANDAŞTA

Bu konuda oluşturulan deneyimli ve yetkili jüri ilk üç eseri seçmiş ve İzmit Belediyemize sunmuştu. Şimdi sıra çarşı esnaflarımıza ve İzmit halkına geldi. İzmit Belediyemiz bu üç projeyi, Fethiye Caddesi ile İstiklal Caddelerinin kesiştiği köşede kurduğu stand ile esnafın ve halkın beğenisine sunmaya başladı. Bu sabah başlayan çalışma hafta sonuna kadar devam edecek. Yapmanız gereken, standa gidip, beğeniye sunulan üç projenin görsellerini incelemek ve görevli arkadaşa hangi projeyi beğendiğinizi söyleyerek, isim ve soyadınızla kayıt altına aldırmaktır. Bu projelerden hangisi daha çok beğeni alırsa, İzmit Belediyemiz bu projeyi uygulamaya başlayacaktır.

KENT HALKI DAYANIŞIYOR

İzmit Kent Konseyi olarak, daha önce İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’le paylaşmış olduğumuz bu uygulama yöntemini çok doğru buluyor ve önemsiyoruz. Yerel yönetim, esnaf ve kent halkının dayanıştığı, ortak karar vererek sahiplendiği projelerin daha yaşanabilir, daha mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir İzmit’e yelken açacağına olan inancımızı koruyor, tüm kent esnafını ve halkını bu proje standına uğrayarak, oyunu kullanmasını rica ediyoruz. Hep birlikte yaşanası bir İzmit için elele. Teşekkürler Fatma Kaplan Hürriyet…”
[gallery_metabox]