Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fethiye Caddesi’nde İSU polemiği!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bugün Fethiye Caddesi ve İSU ile ilgili açıklamaları mecliste gündem oldu. Ak Partili Muharrem Tutuş, İSU’nun göreve hazır olduğunu ancak başkanların görüşmesini beklediğini söyledi. Çetin Sarıca ise İSU yetkililerinin imza atma konusunda imtina ettiklerini ifade etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bugün Fethiye Caddesi ve İSU ile ilgili açıklamaları mecliste gündem oldu. Ak Partili Muharrem Tutuş, İSU’nun göreve hazır olduğunu ancak başkanların görüşmesini beklediğini söyledi. Çetin Sarıca ise İSU yetkililerinin imza atma konusunda imtina ettiklerini ifade etti. Konuyla ilgili gündem dışı söz alan Muharrem Tutuş, şöyle konuştu: “Bazen burada bazı meseleler yaşanıyor. Ben buradan çıktığım zaman utanıyorum. Koca koca adamlar bunları nasıl konuştuk, nasıl bu muhabbetleri yaptık diye utanıyorum. Her madde nasıl gelip gidiyorsa 3 saniye içinde gelip gidebilirdi. Sizi tebrik ederim, bunun biraz konuşulmasını istiyordunuz, konuştuk.

İSU TEMMUZ AYINDA YAZI YAZMIŞ

Herkes konuların işine gelen yerini biliyor. Geriye kalan kısmına ben hafız değilim diyor. Bugün basına düşen bir haber gördüm, İSU gereğini yapmazsa billboardlarda da anlatırım diyor. ‘İSU misu dinlemiyorum. 2 gün içerisinde Fethiye Caddesi’ne giriyorum’ diyor. Bakın İSU 7. ayda İzmit Belediyesi’ne yazı yazmış. İçme suyu, atık su ve yağmur suyu hatlarıyla ilgili ihale onay yazısı tarafınıza gönderilmiştir diyor. Zaten bunu İSU göndermese ihale yapamazsınız.

İMZA ATTIRMAYIZ DİYORLAR

İSU Genel Müdürümüz İzmit Belediyesi’nden bir memur başkan yardımcısı ile görüşüyor ve diyor ki ‘Biz hazırız. Bu konuyu iki başkan bir görüşsün. Ön çerçeveyi çizsinler, protokolü yapsınlar biz de halledelim’ diyor. Tamam deyip kalkıyorlar. Ancak bir görüşme olmuyor. Sonuç İSU işten filan kaçmıyor. Üzerine düşeni yapmaya hazır.” Tutuş’a cevap veren Çetin Sarıca ise  şu ifadeleri kullandı: “İSU’dan İzmit Belediyesi’nin beklentisi şudur, altyapı kontrol teşkilatının belirlenmesidir. Kontrol ve imza sorumlularını istiyoruz yani. İSU da bize biz görevlendiririz ancak imza attırmayız diyor. Orada da sorun çıkıyor işte. Konu bu.”