Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fizomer’in ruhsatı icradan satılıyor

İzmit’te hizmet verirken 2019 yılında ekonomik sebeplerle kapatılan Fizomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi’nin ruhsatı icradan satışa çıkarıldı. Satış ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İzmit’te hizmet verirken 2019

Bir dönem Kocaeli Devlet Hastanesi karşısında hizmet verdikten sonra Yahya Kaptan’da yeni binaya taşınan Fizomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi, 2019 yılında ekonomik darboğaz nedeniyle kapanmıştı. Bu süreçte işletmenin ortakları borçlarını ödeyemedi. Şimdi merkezin ruhsatı icradan satışa çıkarıldı.

3.5 MİLYON TL İSTENİYOR

Kocaeli İcra Dairesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon tıp merkezi ruhsatını 3,5 milyon TL’den satışa sundu. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2014 yılında verilen A tipi ruhsat kapsamında, 3 adet Fizik Tedavi Rehabilitasyon (FTR) hekim kadrosu, 1 adet Dahiliye (iç hastalıkları) hekim kadrosu, 1 adet Radyoloji Bölümü hekim kadrosu olmak üzere 5 hekim kadrosu bulunuyor. Ruhsatta ayrıca 4 adet poliklinik, 1 adet gözlem yatak sayısı mevcut.

İHALE BUGÜN

İlk artırma için 4 Ekim (bugün), ikinci artırma için 11 Kasım tarihleri belirlendi. Satış ihalesi Kocaeli İcra Dairesi’nde yapılacak.