Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze il mi oluyor?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz tarafından yapılan açıklamada Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağı duyurulurken Haziran ayı başında aynı söylemde bulunan Gelecek Partisi eski İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın ‘Gebze mutlaka bir gün il olacaktır’ açıklaması sonrası ‘Gebze il mi oluyor’ sorusu gündeme geldi.

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını duyurdu. Demiröz konuşmasında, “İnşallah hedefimiz bu bölgenin, Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı’mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim” ifadelerine yer verdi.

ÖMER FARUK BAŞARAN DA AYNI SÖYLEMDE BULUNDU

Gebze’nin il olması konusu sık sık gündeme gelirken son olarak Gelecek Partisi eski İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, bu ayın başında “Gebze mutlaka bir gün il olacaktır. İl sayısı 100’ün üzerine çıkarılabilir. Siyasetçiler Gebze’ye hakkını vermeliler” şeklindeki paylaşımının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün benzer söylemi ‘Gebze il mi oluyor’ sorusunu gündeme getirdi. Sürecin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

OMER FARUK BASARAN