Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Teknik Üniversitesi 11 öğretim üyesi alacak

Kocaeli’nin en başarılı üniversitesi olan Gebze Teknik Üniversitesi’nde 11 öğretim üyesi kadrosu için ilan yayınlandı.

Kocaeli'nin en başarılı üniversitesi
ugur

Kocaeli’nin en başarılı üniversitesi olan Gebze Teknik Üniversitesi’nde 11 öğretim üyesi kadrosu için ilan yayınlandı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlanan ilanda Bilişim Teknolojileri Enstitüsü, Savunma Teknolojileri Enstitüsü, İşletme Fakültesi, Temel Bilimler Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’nde profesör, doçent, doktor öğretim üyesi ve öğretim üyesi kadroları için istenen şartlar da yayınlandı.

İLAN EDİLEN KADROLARA AİT BİLGİLER

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Biyomühendislik

Biyomekanik

Profesör 1 -Protein mühendisliği ve enzim immobilizasyonu konularında SCI/SCIE endeksli dergilerde yayın sahibi olmak ve bu konularda TÜBİTAK ve TÜSEB projesi yürütüyor yada yürütmüş olmak.

Çevre Mühendisliği

Su Kirliliği ve Atıksu Kontrol Teknolojisi

Doçent 1 -Çevre Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak -Doçentlik derecesini Çevre Bilimleri ve Mühendisliği alanında almış olmak -Su ve değerli ürün geri kazanımı konularında uluslararası yayınlar yapmış olmak -Ulusal ve Uluslararası projelerde görev almış olmak.

Elektronik Mühendisliği

Elektronik

Doçent 1 -Analog/RF devre tasarımı için benzetim ve otomasyon araçları geliştirme ve CMOS devrelerde güvenilirlik (yaşlanma, radyasyon vb.) konularında SCI-E kapsamında yayınları olmak bu konularda yürütülen projelerde yürütücü/araştırmacı olarak görev yapmak.

Biyomühendislik

Biyomekanik Doktor Öğretim Üyesi 1 -Biyomühendislik veya Kimya Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmak

Endüstri Mühendisliği

Yöneylem Araştırması

Doktor Öğretim Üyesi 1 -Endüstri Mühendisliği lisans derecesine sahip olmak -Endüstri Mühendisliği veya Yöneylem Araştırması dallarının birinden doktora derecesine sahip olmak, -Stokastik süreçler veya Olasılık Teorisi ile Yöneylem araştırması veya finans alanında çalışmış olmak -İlgili konularda uluslararası yayınlar ve projeler yapmış olmak.

TEMEL BİLİMLER FAKÜLTESİ

Kimya Organik

Kimya

Doçent 1 -Kimya Bölümü lisans mezunu olmak -Organik Kimya alanında doktora yapmış olmak -Doçentlik unvanını Kimya alanında almış olmak -Heterosiklik Kimya ve İlaç Kimyası alanında araştırmalar yapıyor olmak.

Fizikokimya

Doktor Öğreti̇m Üyesi̇ 1 -Kimya Bölümü lisans mezunu olmak -Fizikokimya alanında doktora yapmış olmak -Hesaplamalı kimya ve yapay zekâ alanında araştırmalar yapıyor olmak.

İŞLETME FAKÜLTESİ

İşletme

Üretim Yönetimi ve Pazarlama

Profesör 1 – Üretim ve Operasyon Yönetimi alanında doçentlik unvanına sahip olmak – Patent Analizi, Entelektüel Sermaye, Verimlilik Analizi, Çevik Yönetim, Teknoloji Değerlendirme alanlarında bilimsel yayınları bulunmak.

İktisat

İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat

Doktor Öğreti̇m Üyesi̇ 1 – İktisat alanında doktora yapmış olmak – Küresel değer zincirleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜ

Savunma Teknolojileri

Doktor Öğretim Üyesi 1 -Elektrik ve Elektronik Mühendisliği lisans bölümü mezunu olmak -Ayarlanabilir mikrodalga malzemeleri ve pasif bileşenler, yeniden yapılandırılabilir antenler, mikrodalga malzeme karakterizasyonu konularında bilimsel çalışmalar yapmak -Çalışma konularında patent sahibi olmak.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜ

Bilişim Teknolojileri

Doktor Öğretim Üyesi 1 -Bilgisayar Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak -Dijital ikiz, akıllı şehirler ve açıklanabilir yapay zeka konularında araştırma yapmış olmak -Siber güvenlik alanında ders verebilmek.