Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Teknik Üniversitesi 30 personel alacak!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yer alan, kentin en büyük ikinci üniversitesi olan Gebze Teknik Üniversitesi 30 personel alacağını duyurdu.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yer

Uğur EnçKocaeli’nin Gebze ilçesinde yer alan, kentin en büyük ikinci üniversitesi olan Gebze Teknik Üniversitesi 30 personel alacağını duyurdu. Resmi ilan sitesi ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda 10 adet lise mezunu, 8 adet ön lisans mezunu, 4 adet lisans mezunu koruma ve güvenlik görevlisi ile 5 adet lise mezunu temizlik görevlisi, 1 adet lise mezunu şoför, 2 adet ön lisans mezunu aşçı alınacağı duyuruldu. Son başvuru tarihi 4 Temmuz olarak duyurulan personel alım ilanında sonuçların 1 Ağustos’ta açıklanacağı duyuruldu.

İHALE İLANI ŞÖYLE;

1. GENEL ŞARTLAR

1.1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur.
1.2. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak
olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
1.3. 2020-KPSS lisans mezunları için KPSS P3, önlisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olmak.
1.4. “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların” Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1 inci maddesinin (b) fıkrasına eklenen; “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmüne aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. (Sözleşme imzalama aşamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir.)

2. BAŞVURU TAKVİMİ, BAŞVURU ADRESİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

2.1. BAŞVURU TAKVİMİ

Başvuru Başlangıç Tarihi: 20 Haziran 2022
Son Başvuru Tarihi: 4 Temmuz 2022
Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi: 1 Ağustos 2022
Sonuçların İlan Edileceği İnternet Sitesi: https://www.gtu.edu.tr/
Açıklama: Üniversitemiz zorunlu hallerde başvuru takviminde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

2.2. BAŞVURU ADRESİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

– Adayların başvuru evraklarını eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına iletilmek üzere Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli başvurulardan ve postada meydana gelen gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.
– Posta yoluyla başvuru yapacak olan adaylar “GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ – GEBZE/KOCAELİ” adresine evraklarını gönderecektir.
– Adaylar başvuru süreciyle ilgili olarak 0 (262) 605 11 29, 0 (262) 605 11 27, 0 (262) 605 11 22 telefon numaraları ve [email protected] adresinden yardım alabilecektir.