Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’de 5 katlı bina çöktü: Vali Aktaş’tan ilk açıklama!

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gebze’de 5 kişilik ailenin enkaz altında kaldığı değerlendirilen binada çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Ailenin binanın 2. katında oturduğunu değerlendiriyoruz” dedi.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gebze'de 5 kişilik ailenin enkaz altında

Vali Aktaş, Gebze’de Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi’nde çöken binaya ilişkin olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çökmenin bu sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi. Çökme sebebiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Aktaş, “Henüz netleşmiş bir bilgi yok. İçeride bir ailenin olduğu yakınları tarafından teyit edildi. 5 kişilik bir aile. Tüm ekiplerimiz onlara ulaşmaya çalışıyorlar. İlimizdeki arama kurtarma ekipleri AFAD koordinesinde, çevre illerden görevlendirilen ekiplerle enkazda arama kurtarma çalışmalarına devam ediyorlar” dedi.

Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dinleme yapıyor arkadaşlarımız. Henüz ulaştıkları birisi yok. Çökme sebebiyle ilgili olarak da elimizde açıklayabileceğimiz net bir bilgi yok, arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor.”  Vali Aktaş, ailenin binanın 2. katında oturduğunu değerlendirdiklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOKİ, Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 64 ilde 20 bine
Sıradaki Haber TOKİ Kocaeli konut satışı için düğmeye bastı: Toplam 423 daire için şartlar belirlendi!