Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’deki otoparkı o şirket işletecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’de inşa edilen 7 katlı otoparkı Belde A.Ş. değil UlaşımPark A.Ş. işletecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

Ugur ENC minKocaeli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce Gebze’nin merkez mahallelerinden olan Hacıhalil Mahallesi’nde Kızılay Caddesi üzerinde katlı otopark inşa etmişti. 7 katlı olacak şekilde inşa edilen otopark bölgenin otopark ihtiyacına büyük ölçüde çözüm getirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu otoparkı işletmesi bekleniyordu. Beklenen oldu.

ULAŞIMPARK A.Ş.’YE

Ancak Gebze’deki otopark, kent genelinde diğer pek çok otoparkta olduğu gibi Belde A.Ş.’ye devredilmedi. Otoparkın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım işin sorumlu şirketi UlaşımPark A.Ş. tarafından işletileceği öğrenildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugün gerçekleştirilecek toplantısında bu konuda gündeme gelecek. Hacıhalil Mahallesi’ndeki otopark UlaşımPark A.Ş.’ye devredilecek.

BÜYÜKŞEHİR GÜNDEMİNDE

İlgili gündem maddesinde şu ifadeler yer alıyor: “Plan ve Bütçe Komisyonu’nun,Mülkiyeti Belediyemize ait olan Gebze İlçesi, Hacıhalil Mahallesi, Kızılay Caddesi, No:9 adresindeki Katlı Otopark’ın, Büyükşehir Belediye Meclisi’nce belirlenecek aylık kira bedeli ve süre üzerinden Ulaşım Park A.Ş.’ye devredilmesi ile ilgili raporu…”