Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’den geri vites

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün 7 sözleşmeli memurun sözleşmesini yenilemediği öğrenilmişti. Büyükgöz tepkiler sonrası geri adım attı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur

SEBO min 66İzmit Belediyesi’nde 25 sözleşmeli memur personelin işten atılmasının ardından Gebze Belediyesi’nde de 7 sözleşmeli memur personelin yeni başkan Zinnur Büyükgöz tarafından sözleşmelerinin yenilenmediği öğrenilmişti. Konu basına yansıdı. İsim isim personellerin adının yazılması ve yapılan haberler sonrası Gebze Belediyesi kaynakları bazı basın yayın organlarına tüm personelin sözleşmesinin yenilendiğini aktardı. Bu kararın değiştirilmesi için kimlerin araya girdiği şimdilik bilinmiyor. Gebze Belediyesi’nin sözleşmeli memurların işten çıkarılması kararından vazgeçmesi ise sevinçle karşılandı.

HABERLERDEN SONRA
Saadet Partisi İzmit İlçe Yöneticisi Ahmet Gökmen de konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gökmen, şunları söyledi: “Gebze Belediyesi’ndeki işten çıkarma haberleriyle ilgili şahsım adına açıklama; haberin bilgisi ilk bana geldiğinde Gebze Belediyesi’nde işçi sendikasında görevli olan ismi bende saklı kişiyi 12.54’te aradım haberin doğruluğunu teyit ettim. Daha sonra Gebze Belediyesi’nin bu haberleri yalanlamasından sonra sendikadaki bilgi kaynağımı 16.51’de tekrar aradım ve ‘belediye başkanı yalanlıyor hangisi doğrudur?’ diye sordum. O da bana ‘sabah böyle bir karar alınmıştı ama baskılar sonucu geri adım atıldı’ diye bilgi verdi”