Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geçen yıl neden yapılanları anlatmadı?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geçtiğimiz yıl neden değerlendirme toplantısı düzenlemediğini anlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

2 yılda yaptıklarını anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geçtiğimiz yıl neden 1 yıllık değerlendirme toplantısı yapmadıklarını anlattı. Büyükakın şöyle konuştu: “Corona virüsü pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıl 1 yıl değerlendirme toplantımızı yapmadık. Şimmdi yapıyoruz inşallah. Corona virüsü nedeniyle sıkıntılar var. Dünyanın her yerinde sıkıntılar var. Ama türkiye emsalleri ile kıyaslandığında oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki süreçte güzel günlerin yakın olduğunu söylemek de mümkün. Bunu söylerken tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.

GURURLA ANLATACAĞIMIZ KONULAR VAR

Pandemi ile birlikte çeşitli içsel ve dışsal ekonomik şoklara da maruz kaldık. Özellikle belediyeler bu ekeonommik şokların meydana getirdiği kaynak sıkıntıları karşı karşıya kaldılar. Belediyeler ciddi ekonomik sıkıntılar yaşadı. Sakın başkan bahaneler üretmeye başladı diye düşünmeyin sakın. Elhamdülillah pandemiye rağmen, onca sıkıntıya rağmen yüz akıyla anlatacağımız, gururla anlatacağımız konular var. Onları anlatacağım birazdan.”