Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİYORUZ!

Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? Neden? Kim?^Bütün sorularınızı cevaplamaya, aradığınızı sunmayan, sizin için anlatmaya, zoru başarmaya geliyoruz…

Ne? Ne zaman? Nerede?

Gazetecilik mesleği hem fiziksel hem de zihinsel açıdan oldukça zor. Özellikle Kocaeli’de meslektaşlarımız gece gündüz köle gibi çalışıyor. Aldıkları maaş ya asgari ücret ya da küçük bir miktar üstü. Fikir üreten, kente ve kent yöneticilerine birikimleriyle yön veren, vatandaşı bilgilendiren, yanlışı doğruya evriltmek için mücadele eden gazeteciler maalesef zaman içerisinde makineleşiyor. Gazetecinin ürettiği haber ve yazılar niteliklerine göre değil niceliklerine göre değerlendiriliyor. Yazdığı metin kaç kişi tarafından okundu, site trafiğine katkısı ne oldu, bugün kaç adet metin yazdı… Gazeteci patronuna sürekli hesap vermek zorunda kalıyor. Bu sebeple “click bate” olarak adlandırılan, içeriklere tıklamanız için sizi aldatan başlıklar atılıyor. Bağımsız Kocaeli “Yeni bir medya” özlemiyle yola çıkıyor. Bağımsız Kocaeli’de, yerel anlamda diğer sitelerde gördüğünüz haberleri göremeyeceksiniz. Bağımsız Kocaeli üretecek.

Hemen hepsi yanlışlarıyla dahi birbirinin kopyası yayınlanan içeriklere yer vermeyeceğiz. Muhabirlerimiz, yazarlarımız, editörlerimiz “kopyala-yapıştır” içeriklerle gün gerçimeyecek. Belki günde 50 içerik yayınlayamayacağız ancak yayınladığımız içerik bize özgün olacak. Bağımsız Kocaeli’deki içerikleri yalnız Bağımsız Kocaeli’den okuyabileceksiniz. Vatandaşa, halka, kent kamuoyuna sadece ürettiğimiz içerikleri vaat ediyoruz. Bağımsız Kocaeli sadece haber yapacak. Bağımsız Kocaeli sadece yorum yapacak. Bağımsız Kocaeli başka sitelerin içerikleriyle karşınıza çıkmayacak. Henüz yolun başındayız.Parke taşlarını döşüyoruz. Bu bir “merhaba” duyurusu değil, “geliyoruz” bilgilendirmesi. Yolumuzu çizdik, taşlarımızı döşüyoruz. Bugün, yarın değil belki ama, bilin istedik GELİYORUZ.