Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel başkan yardımcısı protokolde sonda

İzmit Belediyesi’nin toplu açılış töreninde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, protokol sıralamasında il başkanlarından geriye atıldı. Demir, “Bu sıralama doğru değil” dedi.

İzmit Belediyesi'nin toplu açılış

Ugur ENC minİzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in son bir yılda gerçekleştirdiği projelerin açılışlarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geldi. İzmit İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek tören için dev bir hazırlık yapıldı.

Farklı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları da bu törene davet edildi. Davetliler arasında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir de yer aldı. Demir, için ayrılan yer ise şaşırttı.  Demir’e protokolde son sıralarda yer ayrıldı.

DOĞAN DEMİR: DOĞRU DEĞİL

Doğan Demir, “Bütün il başkanlarını bizim önümüze yazmışlar böyle bir protokol sıralaması doğru değil” dedi. Doğan Demir, geçmişte CHP’den istifa ederek Gelecek Partisi’nin kuruluşunda yer almıştı. Demir, bu tavrın ardından genel başkanların gelişini beklemeden alandan ayrıldı.

izmit belediyesi toplu acili