Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gerginsiniz dediler daha çok gerildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve muhalefet meclis üyeleri arasında “Ramazan gerginliği” tartışması yaşandı. CHP’liler, Büyükakın’a “Gerginsiniz” dedikçe ortam daha da gerildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Sebahattin AydınKocaeli Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor. Ramazan’ın ilk meclis toplantısında CHP’li meclis üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı sinirli olmakla itham edince tartışma çıktı.

“TAMAM BAŞKAN SİZSİZNİZ”

CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Bizi bugün kavga etmeye zorluyorsunuz. Bizi konuşturmanız lütuf değil. Biz seçilmiş olarak. Büyükşehir Başkanı sizsiniz. Tamam. Bırakın bu üstten bakışı.” dedi.

“BENDEN ÖZÜR DİLEYİN”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ben nezaketimden sizin sözlerinizi kesmiyorum. Meclisi ger ger sonra benim cevap vermememi bekle. Haddinizi bilin. Tebrik ediyorum. Meclise katkı sağlayacak bir şey olmadığı için böyle gündem olun. Üstten bakış falan yok. Ben cevap verince gerilmiş olayım. Ben sana ne dedim? Yoksa benden özür dileyin” dedi.
Taşdemir ise, “Ben sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Polemiğe girmek istiyorsunuz” dedi.