Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gider ayak dediğini yaptı, yardımcısı aday olarak açıklandı!

Karamürsel’de ilçe başkanıyla ters düşen, ilçe başkanı belediye başkan adayı olan Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gider ayak dediğini yaptı, yardımcısı Mesut Çetinkaya aday olarak açıklandı.

Karamürsel'de ilçe başkanıyla ters

Karamürsel’de ilçe başkanıyla ters düşen, ilçe başkanı belediye başkan adayı olan Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gider ayak dediğini yaptı, yardımcısı Mesut Çetinkaya aday olarak açıklandı. Karamürsel’de 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan İsmail Yıldırım’ın görevi 31 Mart itibariyle sonra eriyor.

Mesut Çetinkaya kimdir?

Mesut Çetinkaya 1980 yılında Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde dünyaya geldi. 44 yaşındadır. Karamürsel İmam Hatip Lisesinde orta ve lise eğitimini tamamladı. Lisans Öğrenimimi Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümünde Tamamladı.

Mesut CetinkayaMesut Çetinkaya’nın geçmişi

2004-2009 yılları süresince Ak Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2009-2014 yılları süresince AK Parti Karamürsel ilçe Teşkilatında farklı alanlarda Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014-2019 yılları süresince Karamürsel Belediyesi’nde Basın Yayın Hakları İşler ve Kültür Müdürü olarak görev yaptı. 2019 yerel seçimlerinde Karamürsel ilçe Belediye ve Büyükşehir Meclis üyesi olarak seçildi.2019 yılından bu güne kadar Karamürsel Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.