Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Ercan’dan Dokuzlar’a cevap!

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ın Başkan Hürriyet’e yönelik açıklamalarına cevap verdi.

CHP İzmit İlçe Başkanı

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ın İzmit Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fatma Kaplan Hürriyet’i hedef alan açıklamalarına cevap gecikmedi. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Dokuzlar’a verdiği cevapta şu ifadelere yer verdi: “AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar yapmış olduğu açıklamanın bir bölümünde bizlerin koltuk ile ilgili bir derdi olduğunu anlatmaya çalışmış. Sayın Dokuzlar’ın kendi partisine hesabını veremediği şeyler olduğu için çareyi sağa sola sataşmakta aramasını normal karşılıyorum.

2023 seçimlerinde kendi partisinin İzmit’te aldığı 98 bin oyun , hatta ittifak ortakları ile birlikte yaklaşık 110 bin oyun 30 bin altında bir oy ile 2024 seçimlerini tamamlayan İzmit İlçe Başkanı tabiki şaşkınlık içerisindedir.

Cumhuriyet Halk Partisinde koltukların Ankara’dan gelen talimatla değil, özgür delegelerin iradesi ile doldurulduğunu Sayın Dokuzlar’a hatırlatmak istiyorum. Umarım bu hatırlatmayı yakın zamanda Ankara’dan gelecek bir talimat ile koltuğunu kaybetmek zorunda kaldığında yeniden yapmak zorunda kalmayız.”