Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz vatandaşların olduğu kadar kamu kurumlarını da zorluyor. Bazı belediyeler ve bakanlıklara bağlı müdürlükler ihalelerine katılımcı bulamazken, bazıları da elindeki taşınmazları ya kiraya veriyor ya da satıyor. Ak Partili Gölcük Belediyesi de bu kapsamda Topçular Mahallesi’nde yer alan kafeteryasını 3 yıllığına kiraya vermeye hazırlanıyor.
İHALESİ 11 EYLÜL’DE
Gölcük’ün Topçular Mahallesi Durusu Sokak Yunus Emre Camii karşısındaki park alanı içerisinde yer alan kafeterya ilçe belediyesi tarafından kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihaleye 11 Eylül 2025 Perşembe tarihinde ve saat 15.00’te çıkılacak. Söz konusu ihale, Gölcük Belediyesi’nin encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

AYLIK KİRA BEDELİ 21 BİN LİRA
Gölcük Belediyesi’nin kiraya vereceği söz konusu işletme için gerçek veya tüzel kişilerden geçici teminat bedeli olarak 7 bin 560 lira ücret istenirken, aylık muhammen kira bedelinin ise 21 bin lira + yüzde 20 KDV olduğu öğrenildi. Ayrıca şartname bedeli olarak da 100 lira tutarında ücret talep edildi.
