Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük Belediyesi’nde proje yok mu?

Gölcük Belediyesi’nin internet sitesinde pek çok bölüm ilgisiz kaldı. Belediyenin en önemli başlığı olan ‘Projeler’ kısmında bile tek bir yazı ve görsel bulunmuyor. Karşınıza boş bir sayfa çıkıyor.

Gölcük Belediyesi’nin internet sitesinde

Kocaeli’de biri büyükşehir olmak üzere 13 belediye bulunuyor. Belediyeler yaptıkları çalışmaları basın kuruluşlarına servis ettikleri haber metinleri ve belediyeye ait internet sitelerinde yaptıkları paylaşımlarla duyuruyor. Her belediye internet sitesinde faal çalışmalarından, projelerinden, yaptıklarından ve yapacaklarından bahsediyor. Ancak bazı belediyelerde bu duyuru çalışmaları yarım yamalak yapılıyor.

BEMBEYAZ BİR SAYFA

O belediyelerden biri de Gölcük Belediyesi oldu. Gölcük Belediyesi’nin internet sitesinde pek çok bölüm ilgisiz kaldı. Belediyenin en önemli başlığı olan ‘Projeler’ kısmında bile tek bir yazı ve görsel bulunmuyor. Karşınıza boş bir sayfa çıkıyor. Gölcük Belediyesi’nin projelerini öğrenmek isteyen vatandaşlar bembeyaz sayfayla karşılaştıktan sonra Gölcük Belediyesi’nin internet sitesinden hiçbir bilgi alamadan ayrılıyor.