Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük Hükümet Konağı için yeni ihale!

Gölcük’te şubat ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılan hükümet konağının ekim ayındaki ihalesi iptal edilmişti. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yeni ihale ilanını yayınladı.

Gölcük’te şubat ayında depreme

ugur1999 depreminden önce yapılan ve şubat ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirilen Gölcük Hükümet Konağı’nın yapım ihalesi ekim ayında yapılmıştı. Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda yapılan ihaleye iki firma teklif verdi. 600 günde tamamlanması planlanan binanın muhammen bedeli ise 115 milyon 236 bin lira olarak açıklandı.

İPTAL EDİLDİ

İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılı yatırım bütçesine alınan ve yıkımından hemen sonra ihale çalışmaları başlayan Gölcük Hükümet Konağı ihalesine RHZ İnşaat ve Yavuz Dekorasyon katıldı. Gerçekleştirilen ihalede RHZ İnşaat 126 milyon 961 bin lira, Yavuz dekorasyon ise 144 milyon 452 bin lira teklif verdi. İhale komisyonu verilen teklifleri değerlendirdikten sonra ihaleyi iptal etti.

YENİ İHALE 10 OCAK’TA

Söz konusu ihale için 2 ay aranın ardından yeni tarih duyuruldu. Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan ihale duyurusunda söz konusu hükümet konağı yapım işi ihalesinin 10 Ocak’ta saat 10.00’da gerçekleştirileceği belirtildi. 650 güne çıkarılan yapım süresi ile birlikte bu defa ihaleye hangi firmalar katılacak, ihale yeniden iptal edilecek mi merak konusu.