Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi ihalesi yarın

Gölcük Belediyesi ilçe genelinde büyük bir sorun haline gelen sokak hayvanları için harekete geçti. Belediye sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi kuracak. İhale tarihi 13 Ekim (yarın).

Gölcük Belediyesi ilçe genelinde

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde başıboş sokak hayvanları büyük bir sorundu. Hem vatandaşlar hem de kimsesiz sokak hayvanları için tehlike arz eden bu durum için Gölcük Belediyesi kolları sıvadı. Belediye yönetimi sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi inşa etmek için düğmeye bastı. Gölcük Belediyesi sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi inşaatı için ihaleye çıkma kararı alan belediye söz konusu ihalenin 13 Ekim’de gerçekleştirileceğini duyurdu.

4.6 DÖNÜM ARAZİYE KURULACAK

13 Ekim’de saat 11.30’da gerçekleştirilecek ihale ile Gölcük Belediyesi sokak hayvanları rehabilitasyon merkezinin inşa işi için önemli bir adım atılmış olacak. İhaleyi kazanan firma 1 adet: Klinik Binası, 1 adet Kafeterya Binası, 11 adet Köpek evi, 3 adet Kedi evi, 1 adet Oyun Parkı, 1 adet Gölet/Havuz olarak inşa edilecek olan merkez için 210 günlük bir süreye sahip olacak. Bu süre içerisinde Gölcük İhsaniye’de yer alan 4.6 dönümlük arazide Gölcük Belediyesi sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi hızla yükselecek.