Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’teki o taş ocağı hep 7 gün mü çalışacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor. Gündemde 92 madde var.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eylül

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı birinci birleşimi bugün Başkan Tahir Büyükakın’ın yönetiminde Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor. Toplantıda 92 gündem maddesi görüşülerek karara başlanacak.

7 GÜN BOYUNCA ÇALIŞMA VAR

Toplantının başında CHP grubu bir soru önergesi verdi. Soru önergesiyle ilgili konuşan CHP’li Engin Taşdemir Yazlık’taki taş ocağını gündeme getirerek şunları söyledi: “Gölcük Yazlık Yeni Mahalle sınırlarında bulunan kullanılmayan tașocağında dolgu çalışmaları yapılmaktadır. Bahse konu tașocağı dolgu çalışmaları haftanın 7 günü erken saatlerde başlayıp akşam saatlerine kadar sürmektedir. Taşımayı yapan hafriyat araçlarının yol güzergahı konut alanlarının yoğun olduğu bölgeden geçmektedir.

ORTADA BİR PROJE VAR MI?

Bu sebeple bölgede yaşayan mahalle sakinleri gürültü, trafik ve çevresel etkilere maruz kalmaktadır. Özellikte araçların kaldırdığı toza karşı yeterli önlemlerin alınmadığı gözlemlenmiştir. Yapılan dolgu çalışmaları hakkında; Yapılan çalışma ne kadar sürecektir? Alanda dolgu dışında herhangi bir proje uygulanacak mıdır?

YAZILI CEVAP VERİLECEK

Çalışmaların sabah çalışanların işe gidişinden ve öğrencilerin okula gidişservis saatlerinden sonra başlaması mümkün müdür?
Mahalle sakinlerinin gürültü, trafik ve çevresel rahatsızlıklarına karşı hafriyat çalışmaları sadece hafta içi yapılabilir mi?”
Başkan Büyükakın önergenin yazılı olarak cevaplanacağını söyledi.