Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Goodyear ücrette diretiyor!

Brisa ve Pirelli‘de toplu

Brisa ve Pirelli‘de toplu iş sözleşme görüşmelerini geride bırakan Lastik-İş Sendikası, bugün Goodyear ile yeniden masaya oturdu. 10 Ocak tarihinden bu yana ücrette direten ve teklif vermeyen Goodyear’ın diretmesi nedeniyle bugünkü toplantıdan da bir sonuç çıkmadı.  Bugün, Tryp By Wyndham Otel’de yapılan görüşmelere Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve yönetiminin yanı sıra Goodyear İnsan Kaynakları Direktörü Selda Kalleci ile Goodyear yetkilileri katıldı.

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI ALINDI

Bugünkü toplantıda bin 500 işçiyi ilgilendiren 14 madde üzerinde uzlaşıldı. Destek işçilerinde 10, üretim işçilerinde ise 9 madde kaldı. Destekte en önemli konulardan biri, daha önce diğer işverenlerden alınan tamamlayıcı sağlık sigortasıydı. Goodyear’da da bu sonuç alındı. Bugün üretim aşamasında 6 madde, destek de ise 8 madde geçti.

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Sarı, 26 Haziran Cuma günü saat 14.30’da tekrar görüşme olacağını söyledi. Sarı, diğer fabrikalarla yapılan sözleşmenin altında hiçbir şeye imza atmayacaklarını vurguladı!