Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güleryüz İnşaat’ın alacaklıları dikkat! 30 gün süre var!

Kocaeli’nin bir dönem en büyük inşaat firmalarından olan MBM Güleryüz İnşaat Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin iflası sonrası alacaklılar için çağrı yapıldı

Kocaeli'nin bir dönem en
SEBO İMZA

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, MBM Güleryüz İnşaat Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin iflası nedeniyle alacaklıları davet etti. Kocaeli’de bir dönem büyük işler yapan firmanın alacaklıları için 30 gün süre açıklandı.

BASİT TASFİYE

Yapılan çağrıda şu ifadeler yer aldı: “Yukarıda adı yazılı müflisin, iflas dairesince defteri tutulan mallarının bedelleri tasfiye giderlerini koruyamayacağı anlaşıldığından Basit Tasfiye Usulünün uygulanmasına karar verilmiş olup, bundan böyle tasfiye işlemleri iflas dairesi tarafından yürütülecektir.

ALACAKLILAR BİLDİRİM YAPACAK

Bu sebeple, alacaklıların bu ilan tarihinden itibaren 30 gün içinde alacaklarını ve iddialarını bildirmeleri, daha önce iflas masasına alacak kaydı başvurusu yapanların bir daha başvuruda bulunmalarına gerek bulunmadığı hususu ile bu müddet içinde alacaklılardan birinin giderleri peşin vermek sureti ile tasfiyenin adi şekilde yapılmasını isteyebileceği, İİK’nun 218. maddesi gereğince ilan olunur.” denildi.