Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güleser’in etnik köken ayrımı iddiasına Büyükakın’dan yanıt: Esefle kınıyorum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste DEM Partili Meclis Üyesi Eylem Güleser, Dilovası’nın gelişmediğini iddia ederek; “Nüfus yoğunluğunun Kürt ve Karadenizli olduğundan dolayı mı gelişmiyor sorusu aklımıza geliyor” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlığında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin temmuz ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında yapılan toplantı 116 gündem maddesiyle toplandı. DEM Parti Meclis Üyesi Eylem Güleser gündem dışı söz aldı. Güleser, “Seçim döneminde bürokratlar kamp kuruyor seçim sonrası ise halk yanlarında göremiyor. İlçemize yapılan haksızlığı görünce nüfus yoğunluğunun Kürt ve Kardenizli olduğu aklımıza geliyor. Eğer böyleyse bu dehşet vericidir. İhtiyaç olan hizmetler var” ifadelerini kullandı.

DEM Partili Güleser’in sözleri sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın; “Dilovası altyapı itibariyle Kocaeli’nin en az problemli ilçesi. Dilovası’nın geri bırakıldığını düşünmüyoruz. Hele de mezhepten dolayı denilmesini esefle kınıyorum. Dil sürçmesi olarak düşünüyorum” sözlerine yer verdi.