Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gültepe, hizmet cezalısı mı?

İzmit Gültepeliler Derneği ve Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Çakırer, mahallelerine en son Halil Vehbi Yenice döneminde asfalt çalışması yapıldığını söyleyerek mahallelerine hizmet istedi.

İzmit Gültepeliler Derneği ve

İzmit Gültepeliler Derneği ve Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Çakırer, sosyal medya hesabından isyan etti. Çakırer, mahallelerinin üst yapısındaki bozuklukları konu edindi. Çakırer, şunları söyledi: “Tam 17 yıl oldu köstebek yuvalı yollarımızla yaşayalı. Önce bilmeyenleriniz için size Gültepe’yi bir tarif edeyim.

VEFALI İNSANLARIN SEMTİ

İzmit çarşı merkezine 2 kilometre, Umuttepe Üniversite yolu üzeri, Mahallesinden 3 tane daha mahalle ayrılan ( Fatih, Zabıtan, Tüysüzler ) sokaklarında güllerin olduğu, otobüslerinin halka sorulmadan aktarmalı yapıldığı, gözlerden Irak ama vefalı insanların yaşadığı semtin adıdır Gültepe.

EN SON 17 YIL ÖNCE ASFALTLANDI!

Evet başlıkta da yazdığımız gibi tam 17 yıldır yollarının köstebek yuvası gidi olan, araba kullanırken adeta amortisörleri patlattığınız ( abartmıyoruz ) asfaltı delik deşik yolları olan bir mahalle. Otobüs veya dolmuşla mahalleye gelmeye kalktığınızda midenizin bulanmaması neredeyse imkansız. Tam 17 Yil önce son asfaltlarının döküldüğü ( En son Halil Vehbi Yenice zamanında ) yollarımıza artık yama değil düzgün asfalt istiyoruz.

“İZMİT ÜÇ MAHALLEDEN İBARET”

Mehmet Ali Paşa, Yenişehir ve Yahyakaptan Mahalleleri bu kentin en önde gelen ve kalabalık mahallelerinin başında geliyor. Lakin… İzmit bu üç mahalleden ibaret değil. 72 ton Yenişehir mahallesine asfalt çalışması yapıp bitiren İzmit Belediyemizden artık mahallemize bakmasını rica ediyoruz. Bu bir eleştiri değil. Haklı bir istek.

“TEK DERDİMİZ YAMA ASFALT DEĞİL”

Asıl sitemimizin bundan önceki yöneticilerin de olduğunun bilinmesini istiyoruz. Artık Gültepe mahallesini kimselerin görmezden gelemeyeceğini, gelmemelerinin gerektiğini bir kez daha gür bir sesle dile getiriyoruz. İsteğimiz net! Artık yollarımızın asfaltlarını atın! Not: Siyasi yorumlar lütfen yapmayın. Tek derdimiz yama değil asfalt. Vesselam..”

GuLTEPE

izmit gultepe

gultepe izmit