Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gültepe’ye 5 katlı kültür merkezi yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Gültepe Mahallesi’ne 5 katlı bir kültür merkezi inşa edecek. Bu merkez için Gültepeliler Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit

Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer, projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Birçok projeye imza atıp sizlerin taktirlerini ve teveccühünü kazanan Platformumuz yeni bir projenin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. Mahallemizin ihtiyaçları noktasında yaptığımız çalışmalar neticesinde “Gültepe Mahallesi Kültür Merkezi “ projemizin son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Yakın zamanda ihale aşamasına geçeceğini belediyemiz yetkililerinden öğrenmiş bulunmaktayız.

GÜLTEPE KÜLTÜR MERKEZİ

Her metrekaresi istediğimiz gibi yapılan kültür merkezimiz 5 kattan oluşacaktır. 1. Kat : Emekli ve Yaşlılarımız için : Emeklilerimiz, yaşlılarımızın oturup sohbet edebilecekleri, ücretsiz çay ve kahvelerini içebilecekleri, gazete ve kitaplarını okuyabilecekleri, tv izleyebilecekleri bir alan. Mobil karakol İçin bir oda. 2. Kat : Dersliklerin olduğu ( bilgisayar, kütüphane, akıl oyunları vb. ) sınıflar ve gençlerimizin vakit geçirebilecekleri sohbet edip vakit geçirebilecekleri bir ortam. 3. Kat : Kadınlarımıza ait ve sadece onların girebildiği derslik ve iş meslek odalarının olduğu bir alan. 4. Kat : 75 kişilik konferans salonu ve Dernek Başkanlık odası. 5. Kat : Sohbetlerin edilebileceği açık teraslı toplantı salonu ve sosyal amaçlı kullanımı olacak bir alan yer alıyor.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Gültepe Mahallesi sınırlarında yapılacak en yüksek maliyetli bu yapının mahallemize kazandırılması için emeği geçen önceki dönem Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. En büyük teşekkürü de, tüm binanın çizimi dahil olmak üzere bizlere bırakan, isteklerimize katıksız onay veren bize sonuna kadar güvenen, Kültür Merkezimizin yapımı için sürekli talimatlarını esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doc. Dr. Tahir Büyükakın’a sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletiyoruz. Allah razı olsun Tahir Başkan. Gültepeliler Platformu Ailesi.”

Gultepe Kultur Merkezi 2 Gultepe Kultur Merkezi Gultepeliler Kultur Merkezi