Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzel yazmakla güzel olmuyor!

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe’nin sorunsuz bir tane bile mahallesi olmadığını belirterek Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a “Billboard reklamlarına BİR BAŞKA GÜZEL yazmakla KARTEPE güzel olmuyor” diyerek eleştirdi.

İYİ Parti Kartepe İlçe

Geçen hafta sosyal medya hesabında paylaştığı ve birçok gazetede yayınlanan, geçiş yolu olmayan yaya geçidinin onca habere rağmen halen aynı şekilde durduğunu belirten İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe’de son dönemde, hizmetin yerini; düğün, dernek ve cenazelerde boy göstermeye bıraktığını söyledi. Kartepe Belediyesinin seçim kazanmak uğruna şişirilen kadroları dolayısıyla mevcut bütçesinin en küçük hizmetin dahi üretilmesine imkan vermediğinin farkında olduklarını ifade eden Tamyüksel açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“İYİ NİYETLİYMİŞİZ”

“Geçen hafta Güzel Sanatlar Lisesi önünde bulunan Yaya Geçidinin, herhangi bir geçidinin olmadığını. Durak olarak belirlenen alanda herhangi bir kabinin konulmadığını kamuoyu ile paylaşarak belki bir çözümün parçası oluruz diye düşünmüştük. Fakat gördük ki fazla iyi niyetliymişiz çünkü yaya geçidi de durak da aynı hali ile duruyor.

NE GEÇİŞ NE ASFALT

Bakın bugün yine aynı okulun yanından farklı resimler paylaşıyorum kamuoyu ile, okulun önünde bulunan yol kenarındaki kanal burası. Pislik içinde. Burası bir eğitim kurumunun önü, çocuklarımız bu yoldan geçmek zorunda bu okula gelirken. Ve bakın bu kanalın üzerinden geçmek için bizim İYİ Parti olarak koyduğumuz seyyar köprümüz, insanlar şu an bu köprüyü kullanıyorlar. Aslında burası, imar planına göre Öter Sokak diye isim bile verilmiş resmi bir yol ama, ne geçiş var ne asfalt.

GREKENİ YAPIYORUZ

Biz ilk adımı atarak köprüyü kurduk, bu hafta Kartepe Belediyesi bu alanı düzeltmezse biz köprüyü geliştirmeye devam edeceğiz. Gençlik kollarımız birkaç palet daha ekleyerek köprüyü daha konforlu hale getirecekler. Hatta bu kanalları temizleyemiyorlar ve bir eğitim kurumunun etrafında hijyeni sağlayamıyorlarsa bize dönsünler, biz İYİ Parti olarak gerekeni yaparız. Peki Kartepe’de eksik bunlarla biter mi? Bitmez.

REKLAMLARLA GÜZEL OLMUYOR

Seçim dönemi işe alınan onlarca insan ve belediyenin sırtına kambur edilen milyonlarca liralık yük. İşte sonucu ortada. Kaldırımı olmayan yollar, asfaltlanmayan toplu ulaşım güzergahları, kimin kazdığı belli olmayan ve öylece bırakılan çukurlar, caddelerin ortasına inen ve hiçbir güvenlik önlemi olmayan üstgeçitler. Yani anlayacağınız öyle Billboard reklamlarına BİR BAŞKA GÜZEL KARTEPE yazmakla KARTEPE güzel olmuyor.”