Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HAK İŞ Kocaeli’de 1 Mayıs’ı kutlayacağı yeri açıkladı!

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu Kocaeli İl Başkanlığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. HAK-İŞ yayınladığı mesajda 1 Mayıs’ı Seka Park Kongre Merkezi önünde kutlayacağını açıkladı.

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu

HAK-İŞ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili mesaj paylaştı. HAK-İŞ yayımladığı mesajda 1 Mayıs’ın Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 13.00’de yapılacağını ve HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra HAK-İŞ’e bağlı tüm sendikaların genel başkanları ve üyelerinin katılacağını açıkladı.

HAK-İŞ 1 Mayıs ile ilgili mesajında; “Tam 135 yıl önce yoğun çalışma saatleri kuralsız, insan onuruna yakışmayan çalışma şartlarına baş kaldıran işçilerin mücadelesi tüm dünya işçilerinin mücadelelerine ışık tutmuş, yol olmuş bu günlere taşınmıştır. Bu günde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü HAK-İŞ Konfederasyonu olarak emeğin başkenti Kocaeli’de Seka Park Kongre Merkezi önünde kutlayacak, Dünya ve Türkiye emekçileri ile dayanışma içinde olacağız. Taşeronlaşmaya hayır diyeceğiz… Mevsimlik işçilerin sorunu çözülsün diyeceğiz… Ücretler üzerindeki ağır vergi baskısı son bulsun… Kamuda tüm işçiler eşit işe eşit ücret alsın diyeceğiz…

“FİLSİTİN VE GAZZE İÇİN HAYKIRACAĞIZ”

Barış için, özgürlükler için, haklar için, daha güçlü sendikacılık için, daha çok demokrasi için, sosyal adalet için, iş ve aş için, sömürüsüz, baskısız, onurlu bir yaşam için, Filistin’de, Gazze’de soykırıma uğrayan binlerce çocuk ve kadın için, tüm dünyada katledilen mazlum ve mağdurlar için alanlardan haykıracağız. Teröre, katillere, sömürgecilere dur diyeceğiz, daha çok istihdam, daha çok üretim, daha güçlü Türkiye için; barış dolu, aydınlık bir gelecek için 1 Mayıs da alanlarda olacağız” dedi.