Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Tanta'ya İmamoğlu üzerinden yüklendiler

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, "Hakan Bey’den ses çıkmadı. Kendisinden hala biz özür bekliyoruz" dedi

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, "Hakan Bey’den ses çıkmadı.

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaret ve tehditte bulunan Tuna Görgünoğlu’nun CHP’li olduğunun iddia edilmesiyle ilgili “Bu tezgah şeytanın bile aklına gelmez” dedi.

“UYANIK OLMALIYIZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sosyal medya üzerinden ağır tehditler ve hakarette bulunan kişinin CHP’li olduğu ileri sürüldü. AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, daha önce metro girişine çöp bırakan bir kişiyi AKP’li belediye çalışanı olarak gösterip aynı şekilde milletin yanıltılmak istediğini belirterek şunları söyledi: “Bu dönem çok güzel göz boyanıyor. Çok çalışıyoruz reklamının altında binbir tezgah dönüyor. İşte İstanbul’daki örnek. Şeytanın aklına gelmez. Kendi partilini tut, kendini tehdit ettir. Sonra mağdur olup, milleti kandır. İstanbul’dan gelecek bu tür düşünce virüslerine karşı da uyanık olmamız gerekir!

“VİRÜSLERDEN UZAK DURSUN”

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Tanta, daha önce metronun önüne çöp bırakılan görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşıp bu tezgahların mimarı Ekrem İmamoğlu’na, ‘-Ekrem Başkanım, siz bir de İzmit’teki trolleri görseniz’ demişti. Daha sonra bu iftirayı atanlar özür dilemek zorunda kaldı ama İzmitlilere “trol” diyen Hakan Bey’den ses çıkmadı. Kendisinden hala biz özür beklediğimizi ve bir daha bu tür virüslerden uzak durmasını tekrar hatırlatmak isteriz” dedi.

1ce76374 2ab0 4e08 ba75 bb055e415ec3

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra’da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize
Sıradaki Haber Kandıra’da tüm plajlarda denize giriş yasaklandı