Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halkevi ihaleye çıktı: Bu kez hiç kimse teklif sunmadı

İzmit Halkevi Binası Restorasyon ve Güçlendirme işi ihalesi dördüncü kez yapıldı ancak söz konusu ihaleye katılan olmadı. İlk ihalenin yapıldığı tarihten bugüne neredeyse bir yıl geçti. Söz konusu projenin akıbeti merak ediliyor.

İzmit Halkevi Binası Restorasyon

Özgun imzaİzmit Tepecik Mahallesi’nde bulunan, mülkiyeti Hazineye ait ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsisli olan İzmit Halkevi Binası işi için restorasyon ve güçlendirme işi için 4’üncü ihale bugün Kocaeli Valiliği  Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İlki 23 Kasım 2021 tarihinde yapılan, daha önce üç kez iptal edilen ihale kapsamında son ihale 26 Mayıs’ta yapılmış, yaklaşık maliyet ise 28 milyon 204 bin TL olarak belirlenmişti. Daha önceki iki ihaleye de katılan Mavva Yapı 37 milyon lira, ERG Yapı ise 39 milyon 900 bin lira teklif sunmuştu. İhale, iki firma katılmasına rağmen yine ‘yeterli rekabet ortamının oluşmaması’ gerekçe gösterilerek iptal edilmişti.

İPTAL EDİLDİ

Tam üç kez iptal edilen, dördüncüsü bugün gerçekleştirilen ihaleye bu sefer Mavva Yapı da teklif sunmadı. İhale, teklif olmaması nedeniyle iptal edildi. Ayrıca Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan yetkililerin toplantı salonuna gelmemesi dikkat çekti. Söz konusu işin yeniden ihaleye çıkarılması bekleniyor.