Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı kimdir işte Harun Yıldızlı’nın hayatı…

CHP’li Harun Yıldızlı kimdir sorusuna cevap aratılıyor. Harun Yıldızlı kimdir? Harun Yıldızlı CHP’de aldığı görevler neler. Detaylar haberimizde…

CHP’li Harun Yıldızlı kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) birçok görev almış Harun Yıldızlı ile ilgili Harun Yıldızlı kimdir sorusu arama motorları üzerinden sorgulatılıyor. Son olarak CHP Kocaeli İl Başkanlığı’ndan istifa edip 2023 seçimlerinde milletvekili aday adaylığını duyuran Harun Yıldızlı evli ve 2 çocuk sahibidir.

HARUN YILDIZLI KİMDİR?

1977 Kocaeli İzmit doğumlu olan Özgür Harun Yıldızlı ilk ve ortaokulu Özel Seymen Koleji’nde, liseyi ise İzmit Lisesi’nde okudu. Ankara’da Bilkent Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım Bölümü’nden dereceyle mezun olan Yıldızlı siyasi hayatına üniversitedeyken başladı.

Harun Yildizli kimHARUN YILDIZLI SİYASİ HAYATI

Harun Yıldızlı üniversite yıllarında Sosyal Demokrat Hareket (SDH) ile siyasete atıldı. SHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri ve Gençlik Meclisi’nde uzun süre görev yapan Harun Yıldızlı, babası Rafet Yıldızlı tarafından kurulan Yıldızlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nde çeşitli birimlerde görev yaptıktan sonra okulu bitirmesinin ardından aynı kurumda Genel Müdür olarak görev yapmaya başladı.

HARUN YILDIZLI VE CHP SÜRECİHarun Yildizli kimdir

2015 yılında CHP Kocaeli İl Yönetimine giren Yıldızlı, 2 dönem CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 10 Ocak 2020 tarihinde görevinden istifa eden Yıldızlı, il başkan adayı olduğunu açıkladı. 1 Aralık 2020’de gerçekleşen CHP Kocaeli İl Kongresi’nde üç aday yarışırken Yıldızlı, oyların çoğunluğunu alarak il başkanı oldu. 2 yıl görevini sürdüren Yıldızlı, 26 Aralık 2022 tarihinde 2023 seçimlerimde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. 2012 yılında Mimar Betül Yıldızlı ile dünya evine giren Harun Yıldızlı Nazım ve Zeynep isimli 2 çocuk sahibi.

Harun Yıldızlı haberleri için tıklayın