Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı sahaya indi

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek Karamürsel, Başiskele ve Alikahya’daki programlara katıldı

CHP Kocaeli Milletvekili Harun

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmaları sürdürmek amacıyla CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı da sahaya indi. Yıldızlı, ilk olarak Karamürsel’de Başkan Adayı Ahmet Çalık ile birlikte Tepeköy’e giderek halk buluşmasına katıldı. Daha sonra ise İl Başkanı Bülent Sarı, Milletvekili Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Alikahya Halk Buluşması Mangal Etkinliğinde Alikahyalılarla buluştu. Yıldızlı, Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’la da bir araya gelerek ulaşım sorununu gündeme getirdi.

ULAŞIMA DİKKAT ÇEKTİ

Yıldızlı’nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Atasoy Bilgin ve Başiskele Belediye Başkan Adayımız Anıl Acurman ile birlikte sabahın ilk ışıklarında işe gitmek için yola çıkan vatandaşlarımızın yanındaydık. Hem yerel yönetimde hem de merkezi hükümette iktidar olanlar 20 yıldır bu kentin ulaşım sorunlarına yönelik bir adım atmadılar. Lafa gelince mutlu şehir Kocaeli diyenler, her sabah işe giderken her akşam eve dönerken halkın çektiği sıkıntıları görmezden geliyorlar. Trafik sıkışıklığından dolayı vatandaşlarımız zamanlarını yolda kaybediyorlar, otobüsler duraklara vaktinde gelemiyor, otobüslerin içinde insanlar nefes almakta zorlanıyor, Kocaeli’de ulaşım nereden tutsak elimizde kalıyor. Halkın dertlerine uzak olan yöneticilere inanıyoruz ki halkımız 31 Mart’ta gereken dersi verecektir.”