Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı’yı aday yapmasalar ne yapacaklardı?

CHP Kocaeli’nin yeni milletvekili Harun Yıldızlı, ilk tur seçimleri öncesinde olduğu gibi ikinci tur içinde hem fiziken hem de maddi olarak çalışıyor

CHP Kocaeli’nin yeni milletvekili
SEBO İMZA

CHP’nin Kocaeli milletvekilleri arasında Harun Özgür Yıldızlı, örgütten gelen, örgüt bilincine hakim tek isim. Aktif siyasetin içinden gelen Yıldızlı, seçim süreci boyunca en çok para ve enerji harcayan aday oldu. Milletvekili seçilen Yıldızlı, herkes yelkenleri suya indirmişken ikinci tur için yeniden sahaya çıktı.

KENDİ DE KATILIYOR

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişlerini ilçelerde yeniden astıran Yıldızlı, gece afiş asma çalışmalarına da bizzat katılıyor. CHP’nin sahada olacak milletvekilinin Yıldızlı olacağını daha önce de yazmıştık. Örgütü bilen, siyasetin içinden gelen milletvekili ile diğer milletvekilleri arasındaki fark şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

BEKLENTİLERİ KARŞILAR MI?

CHP’nin Kocaeli listesinde Yıldızlı da olmasaydı, kent muhalefeti ve CHP’nin kendi içindeki dengeleri açısından büyük boşluk doğacaktı. Yıldızlı, Kocaeli muhalefetinin en önemli ismi olmaya aday. En çok beklenti de kendisinden. Bakalım bu beklentileri karşılayabilecek mi?