Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayrettin Ünlü’den Hürriyet’e: Yine bizi suçlamaya kalkıyor!

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi  Hayrettin Ünlü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yurtlarla ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi. Ünlü; “konuyu siyasete alet etmeyin diyerek yine bizi suçlamaya kalkıyor!” dedi. 

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi  Hayrettin Ünlü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yurtlarla ilgili açıklamasına cevap verdi.  Ünlü yaptığı açıklamada; “Yurt binası önüne CHP gençlik kollarını gönderip, ‘Burada artık Cumhuriyet çocukları kalacak’  diye açıklama yaptıran sanki AK Parti’ymiş gibi konuyu siyasete alet etmeyin diyerek yine bizi suçlamaya kalkıyor!” ifadelerine yer verdi.

Hayrettin Ünlü açıklamasında; “İzmit Belediye Başkanı seçim biter bitmez şehrin başka sorunları yokmuş, her işi çözmüş gibi gözünü siyasi bir hırsla TÜGVA Yurduna dikmesi yetmiyormuş gibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi milli birlik ve beraberliğimizin simgesi bir günde bile bu tartışmayı devam ettirme çabasını hayretle takip ediyoruz.

“KOCA BİR YALANLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Üstelik, yurt binası önüne CHP gençlik kollarını gönderip, ‘Burada artık Cumhuriyet çocukları kalacak’  diye açıklama yaptıran sanki AK Parti’ymiş gibi konuyu siyasete alet etmeyin diyerek yine bizi suçlamaya kalkıyor! Anlayacağınız yine koca bir yalanla karşı karşıyayız.  Üstelik bayram bile dinlemeden bu yalanlarına devam ediyor.

AYIRŞTIRIYOR, BOZGUNCULUK YAPIYOR

Ayrıştırıyor, bozuyor, bozgunculuk yapıyor. Madem öğrencileri bu kadar düşünüyordunuz, madem siyasi rant peşinde değildiniz, neden beş yıldır hakkınız olduğu halde bir tane öğrenci kontenjanı belediyeniz adına kullanıp bu yurda göndermediğinizi de umarız bir gün açıklarsınız. Neden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi TÜGVA’nın da sözleşmesine dokunmayım demediniz, umarız bir gün açıklarsınız” ifadelerini kullandı.

Hürriyet’ten yurt açıklaması: İslami eğitim alan gençlerimizin hedef alınması asla söz konusu değildir