Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayrettin Ünlü’den Sarıca’ya sert cevap: “Sizin çapınız bu kadar”

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca’ya çok sert ifadeler yüklendi.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet için, “Fethiye Caddesi’yle görev süresini bitiren Fatma Kaplan Hürriyet’in kavgacı, dediğim dedik tavrı yüzünden çok zaman kaybetti, esnafın ve vatandaş mağdur oldu. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Çetin Sarıca gibiler çıkıp, sorunu çözenlere laf atıyor. Sizin çapınız bu kadar” dedi.

BARİKATÇI BAŞKAN

Vakıf İşhanı İnşaatı’yla ilgili de konuşan Ünlü, şunları söyledi: “İzmit Belediye Başkanı, eylemlere çok yatkın. Gezi Parkı’ndaki eylemi bahane ederek, memleketi yakmaya çalışan marjinal gruplardan öğrenmiş olacak ki, bir ara Fethiye Caddesi’nin giriş ve çıkışlarına kaldırım taşından bariyerler kurarak aynı ortamı yaratmaya çalıştı.

BU NE PİŞKİNLİK?

İzmit Belediye Başkanının tek amacı Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yaptığı ve halkımızın çok beğendiği Cumhuriyet Bulvarı’nı (Yürüyüş Yolu) Vakıf İşhanı’nı bahane ederek yıktırmaktı. Fethiye Caddesi’nin alt bölümü şimdi bu yüzden kırılacak. Esnafımızın daha fazla mağdur olmaması için alınan bu karar sonrası şimdi Çetin Sarıca gibiler çıkıp, utanmadan, büyük bir pişkinlikle ‘Madem yıkabiliyordunuz, neden beklettiniz?’ diye açıklama yapabiliyor. İşte sizin çapınız bu kadar.

YAVUZ HIRSIZ

Oturduğu yerden hikaye yazmaya alışanlara hatırlatırız ki, görev süresini sadece Fethiye Caddesi ile uğraşarak bitiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten daha çok bölgeyi ziyaret ettik. Fatma Hanım daha bir gün olsun esnafın yanına gidip, derdini sormadı. Biz ise her gün orada vatandaşı dinliyoruz. Fatma Hanıma tavsiyem maşaları bir kenara bırakıp, başarısızlığıyla yüzleşsin. Hatasını kabul etsin. Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır misali hem kriz çıkarıp, hem de sorumluluğu başkasına atmayın”.