Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Her yerde var, Körfez’de yok!

Bütün siyasi partiler temsil edilsin diye kendi çoğunluğundan vazgeçen İzmit’e karşın AKP’li Körfez Belediyesi denetim komisyonunda hiçbir muhalefet temsilcisi bulunmuyor. Bu durum tepki topluyor.

Bütün siyasi partiler temsil
Kocaeli genelinde belediyelerin neredeyse tamamında denetim komisyonlarında muhalefet temsilcilerine yer veriliyor. Bu konuda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet örnek bir adım atmış, MHP’li üyelerin de komisyonlarda yer alması için komisyon üyesi sayısını 5’e yükseltmişti. Böylelikle Cumhur İttifakı’na 3, Millet İttifakı’na ise 2 komisyon üyeliği kalmışmıştı. Bütün siyasi partiler temsil edilsin diye kendi çoğunluğundan vazgeçen Hürriyet’e karşın AKP’li Körfez Belediyesi denetim komisyonunda hiçbir muhalefet temsilcisi bulunmuyor.

TEPKİ GÖSTERDİ

Bu konuyla ilgili dün gece geç saatlerde CHP’li meclis üyesi Sevgi Yaman Kel bir paylaşımda bulundu. Kel paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İzmit Belediyesi Denetim Komisyonunu 5 e tamamlayıp 2CHP, 2AKP, 1MHP alıyor. Diğer belediyelerin ne korkusu var bilinmez. 3 kişiyle işi kapatıyorlar. Körfez’de 1 kişi millet ittifakından niye mecliste grubu olan tüm partilerin denetleme yapılması istenmiyor? Başkanın sayıyı 5’e tamamlamak yetkisi varken? Farkındalığa bakar mısınız.”
Sevgi Yaman Kel paylasim