Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hızlı tren geçti: Biz böyle baktık!

Koronavirüs tedbirlerinin ardından yüksek

SEBO min 13Koronavirüs tedbirlerinin ardından yüksek hızlı tren dün yeniden seferlerine başladı. İstanbul-Ankara seferini yapan hızlı tren İzmit’i es geçti. Kocaeli‘nin merkezi ilçesi İzmit‘in es geçilmesi büyük tepki doğurdu. En büyük tepki ise üst geçitten YHT’nin videosunu çekerek paylaşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu‘dan geldi. Uslu, kentin sahipsiz olmasından dem vurdu.

“UMURLARINDA DEĞİL!”

Uslu, şu ifadelere yer verdi: “Bugün Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Hep beraber bir kez daha gördük ve inandık ki Kocaeli öksüz bir kent. 11 milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı,Ankara’da önemli görevlerde bulunan siyasetçileri bu kenti bir başına bırakmış, umurlarında değil! YHT seferleri bugün başladı ancak İzmit ve Gebze istasyonları YHT sefer listesinde yok. YHT bütün hızıyla, kentimizde durmadan seyrediyor. Neden Söz sahibi seçilmiş bir yönetici irade bu kentin imajını ve prestijini millet adına savunmuyor ?

“SİYASETÇİLERİ KINIYORUM”

Bu kentte yaşayan vatandaşlar olarak, biz de bu zor günlerde,ihtiyacımızı karşılayamadığımız için seyretmekle yetiniyoruz. Bugün Ankara’ya, İstanbul’a gidecek olsanız devletinizin trenini kullanmanıza imkan yok. İzmitliler olarak, Gebzeliler olarak, bu kentin insanı olarak, bu kentin insanları adına iş bilmez, kentine sahip çıkmaz bütün Siyasilerimizi ve TCDD yönetimini kınıyorum. Umarım en kısa sürede bu hatadan dönerler.”