Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hızlı tren seferleri başlıyor: Kocaeli’ye hem var hem yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul ile Sivas arasındaki hızlı tren seferlerinin başlayacağını açıkladı. Kocaeli’den de geçecek olan hızlı tren, aktarmasız gitmesinden dolayı Kocaeli’de durmayacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Sivas ile İstanbul arasındaki hızlı tren seferlerinin aktarmasız bir şekilde başlayacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Sivas ile İstanbul arasındaki hızlı tren seferlerine dair yaptığı açıklamada; “Sivas’tan 4 Mayıs saat 13.00’de hareket edecek Yüksek Hızlı Trenimiz ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul’a devam edecek. 483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılarak işletilecek ekspres trenlerimiz İstanbul’dan da 08.40’ta hareket edecek, Sivas’ a 15.58’de varacak, Sivas’ tan 13.00’de hareket edecek ve İstanbul’a 20.08’de ulaşacaktır” dedi.

KOCAELİ ŞUAN İÇİN YOK

İstanbul ile Sivas arasındaki yolculuğu 7 saat 18 dakikaya indirecek olan tren seferi, Sivas-İstanbul seferini ise 7 saat 8 dakika tamamlaması bekleniyor. Uraloğlu konuyla ilgili açıklamasında; “Ekspres Yüksek Hızlı Trenler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik’ te duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerini dinleyeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak işletme planı değişiklikleri yapacağız” diye konuştu.