Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hizmet alamayan muhtar ateş püskürdü!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde pek çokm sıkıntı yaşayan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir mesaj yayınlarak tepki gösterdi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde pek

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde pek çokm sıkıntı yaşayan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir mesaj yayınlarak tepki gösterdi. Sık sık yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Arapçeşme Muhtarı  Kandaz, yine yaptığı bir paylaşımda dozu kaçırdı. SEDAŞ, İSU ve Telekom’u basmakla tehdit eden Kandaz şu ifadeleri kullandı: “Allah aşkına gerçekten ne olacak bu Gebze’nin hali. Her gün elektrik kesintisi, her gün su kesintisi. Teknoloji çağını yaşıyoruz, çoluk çocuk ders çalışacak ama İnternet bağlantısı yok. Millet artık isyanlarda. Ankaraya mı yürüyelim?

ÇALIŞANLARIN ANASINI AĞLATIYORLAR

SEDAŞ’ı, İSU’yu, Telekom’u mu basalım? Allah aşkına milletvkillerimiz, belediye başkanlarımız bu işe kalıcı bir çözüm bulsun. Zaten Gebze ve bölge ilçeleri izmitin yanında üçüncü sınıf muamele görüyor. Aynı durum İzmit merkezde yaşasaydı, yer yerinden oynardı. Allah aşkına bu işe bir çözüm bulun yada bırakın daha iyi yapanlar gelsin. Her gün kesintilerin haberini duyurmak tan utanır oldum. Özelleşen kurumlar, az insanla çok iş yapmaya çalışıyorlar. Çalışanların da anasını ağlatıyorlar.

10 KİŞİNİN İŞİNİ 3 KİŞİ YAPARSA…

O kurumlarda çalışan kardeşlerimiz canı pahasına çalışıyorlar fakat 10 kişinin işini 3 kişi yaparsa ancak bu kadar olur. Her taraf köstebek yuvasına döndü. Sokakları temizleyen işçilerimiz son derece yetersiz. Az adamla çok iş yapmakla çalışan elemanların anasını ağlatıyor. Herkes üstlendiği makamın, işin, hakkını versin. Bu yerin üstü varsa altıda var. Bu milleti çileden çıkartmayın. Allah aşkına nu paylaşımı  paylaşın sesimizi tüm Türkiye duysun…”