Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan’dan yönetime sert uyarılar!

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yüksek İstişare Kurulu, mevcut yönetime uyarıların yer aldığı bir manifesto yayımladı.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği

Son zamanlarda başarı grafiği düşen Kocaelispor’da Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yüksek İstişare Kurulu sert bir açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “’ Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yüksek İstişare Kurulu’nun oluşturulmasındaki amaç, KOCAELİSPOR camiasının ve kulübünün menfaatlerinin gözetilmesidir. Bizlerin tek ve yegane amacı, olası yanlışların yapılmasını engellemek, bu yanlışların karşısında olmak ve Kocaelispor yararına fikirlerimizi beyan etmektir.

“FOTOĞRAF SAĞLIKLI DEĞİL”

22.11.2020 tarihinde Hodri Meydan Yüksek İstişare Kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu toplantıda ortak akıl birliği ile tespit ettiğimiz eksiklikleri kamuoyu ile paylaşarak bu konularda fikir beyan etme gereği hissetmekteyiz. Bu yazılı metinde, içinde bulunduğumuz kaotik ortamdan camia olarak çıkmamızı sağlayabilecek önermelerimiz olacaktır. Öncelikle mevcut Kocaelispor Kulübü yönetim kurulunun camiaya vermiş olduğu fotoğraf herkesin gördüğü üzere çok da sağlıklı değildir.

KOCAELİSPOR YÖNETİMİNE DAVET

Yönetim kurullarının ortak ve tek amacı, birlikte kararlar alıp onaylamak ve bu kararlar doğrultusunda hareket etmektir. Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulunu da bu doğrultuda çalışmaya davet ediyoruz. Bizler Hodri Meydan yüksek istişare kurulu olarak yönetim ve futbolcu grubunda görmüş olduğumuz eksiklikleri ve yanlışları aşağıdaki metinde belirtmekteyiz.

İŞTE HODRİ MEYDAN’IN O ÇAĞRILARI

  1. Yönetim/futbolcu ilişkisinin zayıf olduğu ve takım bütünlüğünün sağlanamadığı
  2. Futbol şubenin gerektiği gibi profesyonelce yönetilmediği, bu yapının yeniden gözden geçirilmesi gerektiği
  3. Yapılan transferlerde menajer etkisinin çok fazla olduğu ve bunun yerine futbolcu izleme komitesinin kulübe monte edilmesi gerektiği
  4. Mevcut futbolcu grubu ile yeni transferler arasındaki ücret dengesizliğinin varlığı
  5. Futbolcu grubu ile yönetim arasındaki bağı güçlendirecek bir kişinin olmadığı
  6. Son 2 yıldır altyapıya gerekli önemin verilmediği, hali hazırda ki yapının bozulması ve buna rağmen hala gerekli bir aksiyon alınmadığı
  7. Bazı durumlarda tüzüğe aykırı uygulamalarda bulunulduğu (örneğin başkan vekili durumu), tüzük dışı yapılan uygulamaların bulunduğu, “bu duruma bir daha asla müsaade edilmeyecektir.”
  8. Taraftarın içinde bulunduğumuz duruma tepki göstermesi normaldir, fakat yönetim kurulu üyelerinin son zamanlarda sıklıkla karşılaştığımız isyan durumu normalin dışındadır. Yönetim kurulu, bütünlüğü sağlamak ve verimliliği arttırmakla mükelleftir.
  9. Mali tablolar ile alakalı devlet ve sgk borçları hakkında sağlıklı bir bilginin olmadığı
  10. Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tahir BÜYÜKAKIN’ında KOCAELİSPOR KULÜBÜ yönetiminden isteği olan, mali ve idare konularda belirli periyotlarla kamuoyuna bilgi paylaşımının yapılmadığı, şeffaflığın hayata geçirilmediği
  11. Geçmiş yıllarda ve şimdi ki dönem yönetiminin de gündeminde olan tesisleşme adına hiç bir adımın hala atılmadığı
  12. KOCAELİSPOR KULÜBÜ Derneği’nin mevcut tüzüğünün revize edilmesi ve bazı açık noktaların tüzük tadilatı ile güncellenmesi gerekmektedir. Bunun için tüzük tadilatı adına uygun bir zamanda kongre tarihi belirlenmesi
  13. Yıllardır aktif olarak faaliyette bulunmayan yüksek divan kurulunun yeniden faaliyete geçirilmesi.

“GEREKENİ YAPARIZ”

Geçen sezondan bu yana, camianın beklentilerini karşılayamayan bir yönetim kurulu anlayışı görmekteyiz. Yapılan transferlerin kendilerinden beklenen futbolu sergileyememesi ve takımdaşlığın olmayışı biz taraftarlar nezdinde açıkça görülmektedir. KOCAELİSPOR KULÜBÜ yönetim kurulunun acil olarak bu durumla alakalı gerekli aksiyonları almasını talep ediyoruz, bizler de bundan sonra ki süreçte bu konuların takipçisi olacağız. Önümüzde ki periyotta bu konular ile ilgili gelişmelerin görülmemesi ve gerekli aksiyonların alınmaması durumunda Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak gereken ne ise yapmaktan çekinmeyeceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.”