Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan’ın eski başkanından zehir zemberek sözler

Hodri Meydan Taraftar Derneği eski Başkanı Enver Güler, Kocaelispor yönetimine çok sert ifadelerle yüklendi.

Hodri Meydan Taraftar Derneği

Hodri Meydan Taraftar Derneği eski Başkanı Enver Güler, Kocaelispor yönetimine çok sert ifadelerle yüklendi. Güler’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Dikkatlice okuyun bu yazdıklarımı! Kimsenin bir dediği, bir dediğini tutmuyor! Sayın Başkan, KOCAELİSPOR Kulübü’nün makamında bu şekilde hiçbir şey olmamış gibi davranırsan orada durma şansın yok. Kulübü ahbap-çavuş ilişkisine çevirdiniz. Takımın sezon başından beri top oynadığı da yok! Trilyonlar verildi, çöpe atıldı… Sesimiz çıkmıyor diye meydanı boş zannetmeyin…

BU TAKIM SİZİN DEĞİL

Bu takım sizin değil, bu takımın sahibi, bu kentin, bu sokakların en icra köşesinde bulunan armaya aşık olan bireylere ait (biz de bunların en başındayız)…Beylere gelince, siz nerede top oynadığınızın farkında değilsiniz!!! Yok futbolcular sosyal medyayı takip ediyormuş bana ne! Bize ne!

KENDİNİZE GELİN

Hakkınızın bir katı fazlasını aldınız, büyük paralara imza attınız… Eğer bu şehrin çocuklarının umutlarıyla oynarsanız, net söylüyorum ne siz, ne hoca, ne başkan burada kalma şansı yok! Kendinize gelin yoksa bu pankartı şehrin göbeğine asarız.”

enver guler aciklama