Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hükümeti eleştirenlere 23 yıl önceki görüntülerle cevap verdi!

Radiye Sezer Katırcıoğlu tam 23 sene önce, teknoloji günümüzdekinden oldukça uzakken, deprem gerçeği hafızalarımızda henüz yer etmemişken yaşanan gölcük Depremi faciasında dönemin Sağlık Bakanı Osman Durmuş’un ifadelerini paylaştı.

Radiye Sezer Katırcıoğlu tam

Kahramanmaraş depremi sonrasında Ak Parti hükümeti ağır eleştiriler alıyor. Organizasyon sıkıntısı, ilk iki gündeki müdahalenin zayıf kalması gibi eleştiriler nedeniyle Ak Partili yöneticiler sosyal medya hesaplarından aklama çalışmaları yapıyor. Ak Parti’nin eksiği olmadığını düşünenlerden biri de Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu oldu. Katırcıoğlu tam 23 sene önce, teknoloji günümüzdekinden oldukça uzakken, deprem gerçeği hafızalarımızda henüz yer etmemişken yaşanan gölcük Depremi faciasında dönemin Sağlık Bakanı Osman Durmuş’un ifadelerini paylaştı.

23 sene önce yaşanan aciziyeti göstererek o dönemki hükümetin eksiklerini göstermek isteyen Radiye Sezer Katırcıoğlu videolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Dönemin Sağlık Bakanı’nın ağzından 99 depreminin manzarası; o dönemdeki tüm imkansızlıkları, yoklukları ve çaresizliği yaşadık. Bizler hafızamızı tazeledik, ama ‘Devlet nerde, sahipsiziz’ diyenler için ise ibretlik…”

https://twitter.com/sezerkatirciogl/status/1625602402844921856