Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet bugün İzmit Gülümse Cafe’de mancarlı pide dağıtacak!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bir süre önce duyurduğu mancarlı pide dağıtımını bugün İzmit Gülümse Cafe’de gerçekleştirecek.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediyesi bir süre önce Yahyakaptan Mahallesi’nde yer alan sosyal tesis alanını yenilemiş bölgede Gülümse Cafe isimli bir mekan oluşturmuştu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün İzmit Gülümse Cafe’de mancarlı pide dağıtacak. Saat 13.30’da gerçekleştirilecek olan pide dağıtımı ücretsiz olacak. Bölge halkı mancarlı pide organizasyonuna davetli.

KÖYLÜLER ÜRETECEK

Hatırlacağı üzere Fatma Kaplan Hürriyet bir süre önce İzmit’te yer alan manav köylerini ziyaret etmiş ve ev hanımlarının ürettiği mancarlı pideleri Gülümse Cafe’de satacaklarını duyurmuştu. İzmit’i her yönüyle gerek Türkiye gerekse Dünya’ya tanıtmak isteyen ve çalışmalarını bu yönde devam ettiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesine kazandırdığı sosyal tesislerinde mancarlı pide ikramına başlayacak.

TADIM GÜNÜ GELDİ

İzmit’in kendine has tadı mancarlı pidenin tanıtımıyla ilgili olarak tasarladığı pek çok projesi Covid-19’a takılan Hürriyet, İzmit Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen sosyal tesislerde tüm İzmitlilere mancarlı pideyi tattıracak. Gönüllü kadınların hazırlayacağı mancarlı pideyi İzmitlilere sunmaktan büyük gurur duyacağını belirten Başkan Hürriyet, “Pandemi sebebiyle insanlarımıza mancarlı pideyi tattıramadık. İnsanlar artık evlerinden çıkmaya başladığına göre şimdi de bizim binbir el emeği ile hazırladığımız mancarlı pideyi tatma zamanları da gelmiştir” dedi.