Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet Büyükakın’dan neler istedi? İ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’le ilgili taleplerini ve istekleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a iletti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Sebahattin AydınKocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 yılı ilk meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştiriliyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit ile ilgili bazı konularda taleplerini dile getirdi. Hürriyet, “İzmit İZAYDAŞ kokusuyla ilgili ne gibi çalışmalar yapılıyor. İzmit İnönü Caddesi’nde ekonomiyi canlandırmak için projeler gerçekleştirilmesi talebi var. Kuruçeşme Hatipköy’de bir mezarlık talebi var. Vatandaşlar iletmemi istediler.

İSU GELİYOR KAZIYOR

Büyükşehir kadroları çalışma yaparken iletişimsizlik oluyor. Kendi belediyemizin önünde, Fethiye Caddesi’nde sıkıntılar yaşadık. Biz asfalt yapıyoruz sonra İSU geliyor kazıyor. Biz vatandaşın şikayetiyle öğreniyoruz. Ricam bize düşen bir çalışma olduğunda üst yapıyı yaparız. İletişim kurmalarını rica ediyorum.

“İNÖNÜ’DE TRAFİK İKİ YÖNLÜ OLMAZ”

Büyükakın, “İZAYDAŞ tesisi kurulumu çalışmaları devam ediyor. Berteraf ünitesi inşaatına bu hafta montaj başlıyor. O çöp dağlarının bertarafını yapacağız. İnönü Caddesi’nde esnaf çift yönlü trafik istemişti. O zaman şehir merkezine kötülük ederiz. O caddenin güzelleştirilmesi için yardımcı olabiliriz.

“PARAYI VEREYİM” DEDİM

Fethiye Caddesi’yle ilgili talebiniz oldu. Fethiye Caddesi’nin kodlarını İSU istedi. Uzun bir süre cevap gelmedi. Projeyi ortak proje yapalım demiş size de söylemiştik. Birlikte yapalım dedik. Ben parasını vereyim dedim. Kurumunuzdan gelen yazıda ‘Siz üst yapıyı yapın biz alt yapıyı yapalım’ cevabı geldi. İşler tek elden çıksın diyoruz. Siz bunu istemiyorsunuz” dedi.

“TEKNİK ELEMAN DA VERELİM”

Hürriyet, “Siyaseten bunu kullanıyorlar” deyince Büyükakın, “Tamam parayı verelim her şeyi siz yapın. Diğer ilçelerde de benim dediğim gibi bütçeyi aktarmayı yaptık. Teknik eleman lazımsa onu da verelim. Biz bunu bir daha konuşalım” dedi.