Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet kız çocuklarıyla buluştu

Fatma Kaplan Hürriyet, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde İZGİM Çocuk Kütüphanesi’ndeki çocuklarla bir araya gelerek çocuklara hediyeler verdi

Fatma Kaplan Hürriyet, 11

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü etkinliği gerçekleştirildi. İZGİM’de yapılan programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları Ezgi Manlacı, Gergena İvanova ve Jaime Nicole Nared katıldı. 

“GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

Kız çocuklarının istedikleri bütün alanlarda başarılı olabileceğine dikkat çeken Başkan Hürriyet, “Dünya Kız Çocukları Gününüz kutlu olsun. Bugünlerin değerini bilin. Gün sizin gününüz. İzmit Belediyesi olarak kız çocuklarının hayallerine erişebildiği bir İzmit hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

ÇOCUKLAR ÇOK MEMNUN KALDI

Programda çocuklar hem Başkan Hürriyet hem de oyunculara merak ettikleri soruları sordu. Eğlenceli anlara sahne olan sohbet sonrası hatıra fotoğrafı çekildi. Fotoğraf çekimi sonrasında da Hürriyet ve sporcular çocuklara hediyelerini dağıttı. Çocuklar hem program hem de hediyeler için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

“SİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Başkan Hürriyet, öğrencilerin velileri ile de bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Hürriyet, “Çocuklar, özellikle İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’ndaki yabancı sporcularla çok güzel İngilizce konuştular. Sorulara özgüvenli bir şekilde cevap vermeleri çok kıymetliydi. Rabbim bütün kız çocuklarımıza sağlıklı ve başarılı gelecek nasip etsin. Ben de bir anne olarak çocuklarınızı desteklediğiniz için size şükranlarımı sunuyorum. 

“ÜCRETSİZ PROFESYONEL EĞİTİM VERİYORUZ”

Siyaset, makamlar gelip geçer. Önemli olan birbirimizin hayatından ufacık da olsa iz bırakabilmek. Bu anlamda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İZGİM hem çocuklara hem kadınlara hitap ediyor. Çınar Akademimizde ücretsiz bir şekilde profesyonel eğitimle çocukları sınavlara hazırlıyoruz. Geçen yıl öğrencilerin yüzde 90’ı çok güzel üniversitelere yerleşti. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Çetin Emeç Kütüphanemiz ve Belsa Plaza’da Leyla Atakan Şehir Kütüphanemiz var” ifadelerini kullandı.