Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet şikayetleri dinledi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitli vatandaşlarla halk buluşmalarında bir araya gelip, şikayetleri dinledi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitli vatandaşlarla halk buluşmalarında

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Halk Buluşmaları programında vatandaşların taleplerini, ihtiyaçlarını ve önerilerini dinledi. Birim müdürlerinin katıldığı program bugün Hürriyet’in makam odasında gerçekleştirildi.

NOT ALDI

Halk Buluşmaları programı, vatandaştan yoğun ilgi gördü. İzmitliler karşılaştıkları sorunları ve beklentilerini doğrudan belediye yönetimine ilettiler. Başkan Hürriyet, tüm katılımcıları tek tek dinleyerek not aldı ve çözüm önerileri üzerinde durdu.

VATANDAŞA BİLGİ VERDİLER

Programda yer alan belediye yöneticileri de sorumluluk alanlarına dâhil konularda vatandaşları bilgilendirdi. Her birim müdürü, kendi çalışma alanıyla ilgili soruları yanıtlayarak vatandaşları bilgilendirdi. Bu sayede vatandaşlar, belediye hizmetleri hakkında doğrudan bilgi edinme imkânı buldu.