Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: Söyleseniz çözülecek işlere önerge veriyorsunuz!

İzmit Belediye Meclisi’nde MHP’li meclis üyelerinin önergelerinin okunmasının uzun sürmesi üzerine başkan Hürriyet, “Bazı önergeler gereksiz. Bize söyleseniz çözülecek işleri önerge olarak veriyorsunuz” dedi.

İzmit Belediye Meclisi’nde MHP’li

Sebahattin Aydınİzmit Belediye Meclisi’nin 2021 yılı ilk meclis toplantısı bugün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İzmit Belediye Meclisi’nde MHP’li meclis üyeleri soru önergelerini paylaştı. Önergeler uzun sürünce, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bazı önergeler elbette önemli ama bazı önergeler gereksiz. Tabii ki soru sorun ama bize söyleseniz çözülecek işleri önerge olarak veriyorsunuz” ifadelerini kullandı.

MAAŞLAR BU AY YÜKSELECEK

Hürriyet, belediye personelinin en az 3 bin 100 TL olacağını söyledi. Maaşlarda yükselişlerin ocak ayı itibariyle yapılacağını belirtti. Toplu sözleşmeler bitince de aradaki fark da ödenecek.

KİPTAŞ ÇINAR EVLER EN İYİSİ

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’le ilgili ödemeleri soran MHP’lilere cevap veren Hürriyet, “Biz burada sosyal konut anlayışını değiştirmek istiyoruz. 4 duvara mahkum etmeyeceğiz. Sosyal konutun tanımı değişmeli. Burada bir modelleme çıkarmaya çalışıyoruz. TOKİ’nin vergi koşullarındaki rahatlıkları elbette bir şirkette olmayacaktır. Hükümet keşke asgari ücreti yüksek verse de vatandaşımız istediği konutu rahat alabilse. Şu an sahip olduğumuz imkanlarla en iyisini yapacağız.” dedi.

SOKAK KÖPEKLERİYLE İLGİLİ KONUŞTU

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan köpek ölümleriyle ilgili de konuşan Hürriyet şu ifadeleri kullandı: “Sokak köpekleriyle ilgili yaşadığımız talihsiz olaya ‘Cinayet’ demek doğru değil. Soruşturma yapanlar resmi müfettişler. Bütün kurumlar, aynı masa etrafına gelip yaşanan sıkıntılarla ilgili konuşmak ve ortak kararlar almak zorundayız. Biz ihmal var mı yok mu onu denetliyoruz.”