Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet Tekel duvarı yıkımına tepki gösterdi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tekel binası duvarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılmasına tepki gösterdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tekel binası duvarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılmasına tepki gösterdi. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, partililer ve belediyedeki ekibiyle birlikte molozlar arasından tuğla çıkaran Hürriyet, burası için daha önce Büyükşehir Belediye Meclisi’nde öneri sunduğunu hatırlattı ve burada yapmak istediği çalışmanın proje görsellerini gösterdi. Hürriyet, buranın apart topar yıkıldığını, kendilerine haber dahi verilmediğini belirterek, “En azından bu yapının tuğlalarına zarar verilmeden yıkım yapılabilirdi” dedi. Hürriyet, tepkisini yaptığı canlı yayın eşliğinde gösterdi.

VAHŞİCE YIKILDI

Hürriyet şu açıklamada bulundu: “Evet sevgililer bugün üzgünüz. 18 yıl boyunca deprem görmesine rağmen ayakta durmuş, bir tuğlası dahi düşmemiş duvarın yıkılmaması, güçlendirilmesi için bir sosyal alan kazandırabiliriz diye düşünmüştük. Burası kentin en merkezi yeri. Kentin en yeşil alanı. Burası Tekel binasıydı. Oradan kalan tek bir duvardı. Duvarın sağlamlığı ile ilgili pek çok görüş vardı ama yeni teknoloji ile güçlendirilebilirdi. Böyle vahşice yıkmak, dozeri yıkmak yerine buradaki tuğlalar, elle korunarak alınabilirdi. Ama ne yazık ki yapılmadı.”